Ana içeriğe atla

WhatsApp apk indir


 WhatsApp Messenger apk indir

Kuşkusuz en iyi mesajlaşma platformu olan WhatsApp bugün aktif olarak mesaj gönderen ve dünyanın dört bir yanında ses yoluyla iletişim kuran bir milyondan fazla kullanıcısına sahiptir. Şirket Facebook tarafından satın alındı ​​ve mesajlaşma uygulaması tamamen ücretsizdir. WhatsApp geliştiricileri başlangıçta basit iletişim için telefon numarası tabanlı mesajlaşma uygulamasını piyasaya sürdü; Ancak, fırtına gibi internete girdi.

Ücretsiz mesajlaşma uygulamasının popülerliği, geliştiricilerin WhatsApp'ta daha fazla özellik yükseltmeye devam etmesini sağladı. Bununla birlikte, özellikler yavaş yavaş (birçoğunu zaten içeren diğer popüler uygulamalarla karşılaştırıldığında) ortaya çıkmasına rağmen, WhatsApp üzerinde. Kullanıcılar, diğer uygulamaların zaten WhatsApp'ın ilerisinde olduğunu söyleyebilirlerse de, yavaş bir uygulama, WhatsApp'ın lehine iyi çalışıyor. İlk kullanıcılar, her özelliği öğrenmek ve kullanmak için zamana ihtiyaç duyuyorlar.
Zaten tüm özellikleri kullanıyorsanız, bunların yarısını hatırlamayabilirsiniz. Ve son olarak, verimlilik, veri tasarrufu ve performans açısından kapsamlı bir test yaptıktan sonra her özellik yerini alıyor.

WhatsApp Messenger apk indir



http://www.uzmankafa.com/whatsapp-kisilerimi-geri-getirme/

Bugüne kadar, WhatsApp mesajlaşma için kullanabileceğiniz bir çok özelliği yayınladı. Mesajlaşma özelliklerinin yanı sıra, WhatsApp ile yapabileceğiniz çeşitli değişiklikler ve püf noktaları vardır. Kullanıcıların WhatsApp ile kullanabileceği 40 özellik, ipucu ve püf noktası hemen hemen hepsini bir WhatsApp jokeyi haline getirdik.

WhatsApp Messenger bir ücretsiz ve çapraz platform anlık mesajlaşma hizmeti için akıllı telefonlar. kullandığı İnternet için sesli çağrılar, bire bir video görüşmeleri; gönder metin mesajları, resim, GİF, video, belge, kullanıcı konum, ses dosyaları, telefon kayıtları ve sesli notlar  diğer kullanıcılara kullanarak standart hücresel cep numaraları. Tüm veriler uçtan uca şifrelenmiş.

Bunu da birleştiren bir özellik olarak adlandırılan Durum, hangi sağlar kullanıcılar için upload fotoğraf ve videolar için 24-saat-ömür boyu besleyen, varsayılan olarak, görünür tüm kişiler, benzer bir anda yoğun ilgi gören, Facebook ve İnstagram Hikayeler. İstemci WhatsApp Inc tarafından oluşturuldu. merkezli Mountain View, Kaliforniya, ki elde ederek Facebook Şubat 2014 için yaklaşık US$19.3 milyar Tarafından Şubat 2016, WhatsApp vardı bir kullanıcı tabanı üzerinde bir milyar  yapma en popüler mesajlaşma uygulaması zaman.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İki Kıta Üzerinde Toprağı Olan Ülkeler

İki Kıta Üzerinde Toprağı Olan Ülkeler Mısır Mısır Cumhuriyeti yeryüzündeki en eski yerlerden biridir.   Ülke topraklarının büyük bir kısmı Kuzey Afrika’da olmakla birlikte, ülkenin kuzeydoğu bölgesi Asya’da olan Ortadoğu’da bulunuyor.   Bu bölüm tamamen Asya yarımadasında Süveyş Kanalı tarafından eşit olarak bölünmüş olan İsmailia Valiliği’nin bulunduğu bölgede yatmaktadır.   Suez Valiliği Asya’da da bulunuyor ve kıtalararası Suez kenti ile uyumlu. Türkiye Türkiye, Asya ve Avrupa’nın kavşağında kurulmuştur ve iki kıtayı oluşturan sekiz ülke ile sınırlanmıştır. Türkiye’nin büyük kısmı Batı Asya’da, geri kalan kısmı Güneydoğu Avrupa’da.   İstanbul şehri, boğazın (Boğaz) birinin her iki yakasında bulunuyor ve dolayısıyla kıtalararası bir kent haline geliyor. Çanakkale, iki kıtada, Avrupa ve Asya’da da bulunmaktadır. Rusya Rusya, dünyanın toprak alanının% 12’sini kaplayan dünyanın en büyük ülkesidir.   Rusya, Avrupa ve Asya’da topraklarıyla Avrasya ülkelerinin bir parçasını

Asya kıtasında Kaç Ülke Var?

Asya kıtası  , hem bölge hem de nüfus açısından dünyanın en büyük kıtasıdır ve kıta, 17.212 milyon km2’lik bir alanı kaplamaktadır ve  Asya kıtası  toplam nüfusu   4.164 milyar kişidir.   Asya, 48 egemen devletten, 6 BM dışı devletten ve 6 bağımlı topraklardan oluşur. Bunlar arasında şunlar sayılabilir: Maldivler, Singapur, Bahreyn, Brunei, Filistin, Kıbrıs, Lübnan, Katar, Timor Leste, Kuveyt, İsrail, Ermenistan, Tayvan, Butan, Sri Lanka, Gürcistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Azerbaycan, Ürdün, Güney Kore, Kuzey Kore, Tacikistan, Nepal, Bangladeş, Kamboçya, Suriye, Kırgızistan, Laos, Filipinler, Umman, Malezya, Vietnam, Japonya, Irak, Özbekistan, Türkmenistan, Tayland, Yemen, Afganistan, Myanmar, Türkiye, Pakistan, Rusya, Çin, Endonezya, Moğolistan, İran, Suudi Arabistan, Kazakistan ve Hindistan. Asya kıtasının  Coğrafyası Rusya’nın Franz Josef Land’de bulunan Cape Fligely, Asya’nın en kuzeydeki noktasıdır.   Asya’nın en güney noktası Endonezya, Panama Adası’nda bulunur.   Rusya